Laatste nieuws

Facebookbutton

Wedstrijdschema

Zaterdag 6 november 2021

Dit toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met volleybalvereniging Kalinko en wordt gespeeld in Sporthal Houtrust.
Adres: Laan van Poot 22, 2566 EC Den Haag.

 houtrust1paviljoen

Geen kantine

Sporthal Houtrust beschikt helaas niet over een kantine. Het is de Gemeente Den Haag nog niet gelukt een nieuwe pachter te vinden. Koffie, frisdrank, broodjes en andere versnaperingen zijn verkrijgbaar in het historische paviljoen van het naastgelegen tennispark.

Al het publiek gaarne op de tribune

De zaal is uitsluitend toegankelijk voor spelers, coaches en scheidsrechters. Straatschoenen zijn niet toegestaan.

Coronamaatregelen

Op de persconferentie van het kabinet van 2 november zijn nieuwe maatregelen afgekondigd die ingaan op 6 november. Dit betekent dat publiek vanaf 18 jaar in het bezit dient te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (geldig herstelbewijs, vaccinatiebewijs of negatief testbewijs). Het geldige coronatoegangsbewijs moet samen met een geldig identiteitsdocument bij binnenkomst worden getoond.
Indien u niet in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs dan kunt u helaas geen plaats nemen op de publieke tribune.
Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers.
De coördinatoren van Kalinko roepen wel op het aantal toeschouwers beperkt houden.

Indeling en speelschema's

Klik op de onderstaande pdf-bestanden voor meer informatie over het toernooi. (laatste wijziging 4 november)

Indeling van de poules
Ochtendprogramma (van 09:30 - 12:30 - niveau's 2, 3 plus een deel van niveau 4) 
Middagprogramma (van 13:00 - 16:00 - overige poules niveau 4 en niveau 5)

Een enkele keer komt het voor dat in de loop van de week teams worden afgemeld of extra teams worden aangemeld. Dan kan het schema nog wijzigen. Zorg dus dat de teams op tijd aanwezig zijn.

Nevobo-app

De speelschema's zijn kort voor het toernooi (per team) ook beschikbaar via de Nevobo-site en de Nevobo-app.
Staat de app nog niet op jouw telefoon? Download hem dan vandaag nog. Dat kan hier voor Android en hier voor iOs. Fluitbeurten zijn helaas niet in de app te bekijken.

Spelregels

Wil je de spelregels nog een keer nalezen, dan kan dat in dit document. Er is ook een handige spelregelkaart beschikbaar.

 

Copyright © CMV Regio Haaglanden 2018. All Rights Reserved.